Hoi, ik ben Kees van Noord.
Ik wist al jong dat ik rijinstructeur wilde worden. Na mijn MBO opleiding ben ik tussendoor een aantal jaar koerier geweest. Ik ben al snel aan de opleiding rijinstructeur begonnen en heb deze met succes behaald. Naast het standaard diploma voor rijinstructeur, heb ik nog diverse andere opleidingen gevolgd. Voor de auto ben ik RIS gecertificeerd en voor de motor KNMV gediplomeerd.
Ik vind het belangrijk om als instructeur constant bezig te zijn om jezelf te verbeteren en te ontwikkelen volg daarom regelmatig diverse cursussen.
Wat mij trekt in het vak is het werken met mensen. Ieder mens is uniek en heeft dan ook een eigen aanpak nodig. Vooral het werken met jongeren vind ik interessant. Ik heb dan ook vaak een goede klik met jongeren en vind het leuk om ze te helpen zichzelf te ontwikkelen.
Ik geef theorie en praktijklessen voor de auto, motor en scooter.

Hey, ik ben Jorien van Noord
Ik heb een aantal jaar gewerkt als vrachtwagen chauffeuse in binnen en buitenland. Daarna heb ik met veel plezier gewerkt als taxi chauffeuse voor het speciaal onderwijs. Daarna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik de opleiding gaan volgen voor rijinstructrice. Ik heb mijn stage gelopen bij STORMROXY en na het behalen van mijn diploma met RIS certificering ben ik gebleven als vaste instructrice op de maandag en dinsdag. Graag wil ik nog een aantal opleidingen gaan volgen zoals faalangst en adhd/autisme instructrice. Het geven van auto rijles is elke dag weer een uitdaging, elke leerling is anders en elke dag op de weg is anders en dat maakt het zo leuk. Het maakt het bijzonder om iemand op te leiden voor iets waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Mijn doel is om de lessen zo leuk en tegelijk zo leerzaam mogelijk te maken. Ik vind het belangrijk dat elke leerling zich op zijn gemak voelt en het beste uit zichzelf haalt, met als resultaat hun rijbewijs.

Hey, mijn naam is Mickael.
Sinds 2009 ben ik rij-instructeur.
Tijdens mijn eigen rijlessen heb ik besloten om zelf rij-instructeur te worden. Omdat ik graag op de weg ben en het leuk vind om les te geven. Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik een opleiding gevolgd tot rij-instructeur en deed in de tussentijd rij-ervaring op als koerier. Mijn doel is;
zorgen dat jij als beginnend bestuurder zelfstandig, veilig, vlot en zelfverzekerd deelneemt aan het verkeer. Mijn lessen pas ik aan op de persoon, niemand is tenslotte hetzelfde. Verkeersveiligheid staat voorop tijdens de rijlessen.

Klaar om te rijden?

Maak een afspraak